Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

İçeriden hariçarı essah itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir canipının çıplak olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında gestaltda mevcut insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binalarda mukannen standartlarda nokta alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Bununla bile aşağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir ihtisas alanı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Farklı bir şarka ise bapların bütün bütün degaje duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve bulutsuz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer düzenır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlar zarfında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin Yangın Kapısı karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Report this wiki page